Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračky
- da sa napojiť aj na co2 pasuje aj cievka 5kg nemusí byť dráhy trubičkovy drôt a samozrejme klasické bazicke elektrody
Som milo prekvapený ako zvára C o 2
- Dobrá cena a výborná zváračka.
- Ľahká zváračka
- Prenosná
Prvé zvary zvládla bez problémov. Nakoľko som hobby zvárač a predtým som zvárač s rôznymi zváračkami, za mňa OK. Kliešte a celkovo pôsobí malým dojmom.
Uvidíme koľko vydrží.
- lacné kompaktné zariadenie s primeranou cenou a úmernými zodpovedajúcou možnostiam zariadenia, dobrý návod,
Lacný produkt s parametrami zodpovedajúcimi cene, je možné ho vylepšiť, pre bežné amatérske práce, treba mať však rozvod prúdu v dielni a istenie dimenzované minimálne na 20 A (tepelná ochrana). Fyzika ako aj u iných "zváračiek" nepustí (jednofázový spotrebič).
Už dlhé roky som mal takýto invertor. Po rokoch sa mi pokazil enkóder. A kúpil som si nový taký istý , lebo termín opravy mi dali 2 mesiace. Takže spokojnosť.
- Ľahké nastavenie , kvalitné zvary .
Zatiaľ vyskúšané iba pár zvarov ale dobre zvára tenké aj hrubšie plechy.
- 3m káble, malá, kompaktná
- Súčasťou zváračky sú aj nožnice a tie sa slomili po štyroch strihoch... Viem, že za málo peňazí málo muziky, ale funkčnosť výrobku musí zostať.
Spĺňa moje požiadavky, bezproblémový chod
- Vynikajúca kvalita, výborná cena. Maximálna spokojnosť. Ďakujeme.
- Pristroj je uplne in atrieda nez moj cca 20 rocny KITIN La 150. Daleko vykonnejsi. Nemozem ho sice pouzivat na plny vykon nakolko mam len 16A istic, ale pre moje ucely uplne vyhovuje. Navyse, kedze vacsinou zvaram pri 40-60A sa tento pristroj vobec neprehrieva. Este som nezazil na nom ze by sa zastavil na chladiaci cyklus.
- Ešte som neskušal ale verim že budem spokojny
- Som velmimspokojny
trošku vyššia hmotnosť invertora
chýba návod na obsluhu konkrétne tohto typu.
- Pomer uzitkovost cena
Pred kúpou som si dôkladne preštudoval všetky dostupné informácie o produkte. Moje očakávania boli úplne splnené! Zariadenie Fronius je to najlepšie na trhu!
Skvelú prácu odvádzajú aj zamestnanci predajne. Odporúčam všetkým!
- Svetielko ktore svieti robi tieň drôtika čiže presne vidite kam to pojde čo je super
- Lacny set co obsahuje všetko čo treba.
- Vyhotovenie produktu je dost slabe ale zodpoveda cene.
Na obcasnu pracu par krat do roka kolo domu do zahrady alebo garaže postačuje. Pre začiatočnikov vo zvarani dobra volba hlavne v cene. Spotrebovane už 2x1kg kotučka drôtu všetko šlape. Odporučam kvalitnejši dôto 0,8 napriklad mne sa osvedcil od SHERMAN a sprej proti roztreku guličiek.
opravil som si poskodeny naraznik a svetlomet fiat punto po malej kolizii "vysoka" ... za mna oda na radost :) ... pre nenarocnych vrele odporucam, za malo penazi, celkom slusna muzika !
- Mám ho už vyskúšaný
Zobrazujem 21 - 40 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...25 Ďalšie »