Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračky
- Relatívne malý
- Až 200A
- Zabudovaný hotstart aj arcforce
- Jednoduchý
- Káble sú medenné, kvalitne izolované, pružiny na držiaku aj kiešťach silné
- Prívodný kábel relatívne dlhý a hrubý
- Dosť krátky zemniaci kábel
- Nemožnosť presného nastavenia hodnoty hotsartu aj arcforceu
Ak hľadáte invertor s požiadavkou zvárať elektródou (nemusí zvládať tig,mig,…) v strednej cenovej ponuke tak ponte 201 je podľa mňa adekvátna voľba. Samozrejme na seriózne zváranie konštrukcií odporúčam zameniť káble za dlhšie (aspoň 3m). Prierez káblov na bežné zváranie stačí a aj držiak elektród s kliešťami sa javia ako dostatočne kvalitné.
-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-
- kvalitný produkt
- dobrá cena
- Zatial len skušobne.Obalove elektrody zvára dobre aj MIG zvára dobre.
Faj sada za rozumnu cenu
- Všetko OK
Ja ako profesionálny zvárač môžem túto zváračku len odporučiť.
- Rychle dodanie a vysoka kvalita.
Rychle dodanie a vysoka kvalita.
Veľmy dobry inventor, je to spoľahlivá mašinka a vďačná. Som zvárač 22.rokov zvaram už na vyššej úrovni je to aj moje povolanie a mam s kitinou len dobre skúsenosti a okolo domu načo som aj kúpil je to na roky mašina
- plynula regulacia
- dobre zvara
super
Zaťial som spokojný zvára to dobre.
Na hobby zvaranie staci.
- K invertoru je ako darček samostmievacia kukla, dá sa zvárať hneď po dodaní. Tá hračkárska - priložená k produktu je úplne na nič - skladačka, ako z kinder vajca.
KOWAX GeniMig 220 MIG/MAG, MMA + Horák + Káble + Ventil + Kukla + Vozík + Drôt + Magnet + Rukavica + Plná fľaša CO2
- Super
- sikovna mašinka
- dobre nastavenia, uzitocne funkcie antistick a hot start
- nizka hmotnost
- kukla velmi dobre spracovana
- na kukle panter ocenujem funkciu brusenie
- pohodlny hlavovy križ-nikde netlaci
tento set mozem len odporucit
- šikovna mašinka
- nizka hmotnost
- uzitocne funkcie hlavne hot-start a anti-stick
- jednoduche ovladanie
- pre domacich kutilov ako stvorena
- zatím nezkoušel....
- Pre domace pouzitie vynikajuca
- Kvalita obluka
- Velkost, spratnost
Na hobby pouzitie dostacujuca, pre bezne zvaranie okolo domu..kolajnice by som snou asi nezvaral..nevyhadzuje istič, v pohode aj na dlhej predlzovacke..pri normalnom zvarani sa neprehrieva, drzi obluk pekne, lahke zapalenie
Okrem ukazovateľa ampérov a ľahkosti otáčania super stroj.
Cena
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »