Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračky
- Funguje perfektne
- Spokojný
Vynikajúca zváračka za skvelú cenu. Len ten zemniaci kábel by mohol byť dlhší
Túto zváračku som kúpil na základe odporúčania, zatiaľ sa javí ako postačujúca pre domáce využitie. Som spokojný
- Maximálna spokojnosť
- Maximálna spokojnosť
Zatiaľ spokojný
- plynula regulacia
- jednoduche ovladanie
Som skoro amatér čo sa týka kvality zvárania. Znamená to, že vždy som otáčal materiály na zváranie tak, aby to bolo v najoptimálnejšej polohy pre mňa. S touto zváračkou takéto "zbytočné" manipulácie nie sú potrebné. Aj zvislé rohové a ploché stykové zvary som urobil bez problémov v požadovanej kvalite a aj celkom pekne. S časom to bude ešte lepšie, lebo budem mať aj patričný cit a prax v nastavení potrebného prúdu.
Kúpil som si síce 32T zdvihák, ale obchod v pohode.
- malá , lahká , pevný kovový obal , vyborne zvára aj elektródou aj argónom , jednoduché zapálenie TIG , dobrá cena
- výbca by mohol pribaliť aspon 1 wolfrámovú elektródu aby bol TIG hneď k vyskúšaniu , pribalená zváracia helma je len aby sa nepovedalo...
pre moje domáce zváranie je to luxus , cena/kvalita , milo prekvapila vo všetkých smeroch
- Som spokojny, produkt splnil vsetko co som ocakaval.
- Nefunguje jak má!!!!!!
- Kislik vôbec nefunguje!!!!
Nevýhoda!!!!
- multifunkčný prístroj
- na zváranie tenších materiálov ideálne
- nezaberie veľa miesta
- všetko čo potrebujete kúpite naraz
Zatiaľ odskúšaný len raz, uvidíme časom či sa osvedčí. Pri spustení žiadne problémy, vyskúšali sme všetko čo sa dalo. Pekná práca, čas ukáže akej kvality je naozaj.
- zatial to vunguje
Mala ľahká ,bazicke či rutilove nie je problém .
Ešte sme nevyskušali
Zatiaľ som to nevyzkúšal, musím dokončit ten prístroj a dnes mi prídu chýbajúce súčiastky a rozkreslím čelnú stenu, a potom to plazmou vyrežem
Doteraz som zváral transformátorom. KITIN je iná liga.
Nádherné zváranie. Zatiaľ úplná spokojnosť.
- Zvára výborne, ľahko prenosná, oceňujem kufor, kde je všetko pekne uložené.
Zobrazujem 341 - 360 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...25 Ďalšie »