Najnovšie recenzie zo sekcie Zváračky
spokojnosť
Výborný pomer cena-kvalita.
V skratke -nefunkcná..
Vyskúšané len raz asi 4 elektrody zatiaľ super
Zatiaľ som tovar nevyskusal.
Spokojnosť,odporúčam.
- Dobrá cena
- Super stroj
- Zváranie co2 a MMA na jednotku
- pekný, zrozumiteľný predný panel
- jednoduché nastavovanie
- zváracie horáky nakomplet aj s bowdenmi + príslušenstvo
- štvorkladkový podávač
Zváračka má veľmi dobre spravený návod na obsluhu, takže netrvalo dlho a naučil som sa s ňou hneď robiť. Bál som sa synergického nastavovania, lebo som zvyknutý na klasiku ale nie je to nič komplikované. Kúpil som ju hlavne pre zváranie hliníka v pulze. Dvojitý pulz s nahratými údajmi v stroji zvára krásne, netreba ani dolaďovať. Použitý drôt AlMg 5 pr. 1,0. Výsledný zvar úplne úžasný. Oceľ a nerez asi ani netreba spomínať v recenzii, toto je bezproblémové.
Pre tento stroj sa treba rozhodnúť hlavne keď potrebujete zvárať v pulze, to je jeho prednosť a v ňom zvára veľmi dobre.
Tohto stroju Aluprof som sa trošku obával, lebo tá cena je nízka, tak zasa čo by človek za to čakal, ale som veľmi spokojný s kúpou aj s dodaným príslušenstvom k tomu.
Palec hore.
- Ľahká, spokojnosť, výborne zvara.
- Odporúčam l
- dobre zvara
- Dobře zapaluje, vynikající stabilita oblouku od nízkého svařovacího proudu.
- Kvalitní přívodní kabel.
- Přesné nastavení proudu na displeji.
- Kabely 3m - vynikající připojovací kleště.
- Kabely 1,5m - dobré připojovací kleště.
- Velké rychlospojky.
- Nemá anti-stick. To je ale vyváženo stabilitou oblouku.
- Kabely 1,5m , jsou dlouhé jen 1,5m.
Zváračka došla, zapol som, ju nechal nahriať, a pripravoval som si trubky a kolienka na zváranie. Po piatich minutách pod zváračkou natavený cín, chytil som ju do ruky, zoskratovala a zhorela. Takže ani jednen zvar a je po nej. Asi zlý termostat. posielam na reklamáciu. Uvidím koľko bude trvať reklamačné konanie.
- Ako celok topka
- Super ha málo peniaze
Funguje ako má. Máš to poruke na malé prerábky, keď kamarát nemá. Lepšie ako z požičovne - " rezervácia na termín keď to nie je akútne, cesta tam, zaplatiť, cesta späť, rýchlo urobiť, cesta vrátiť, cesta domov - t.j. 4x cesta po cca 25km + požičovné a čo keď sa niečo nepodarí...
- Dlhe kable,jednoduche nastavenie.
- Vybral som si ju na základe recenzie a krátkych videí na YouTube.Zvarať,som zváral len pár krátkych zvarov,ale oproti mojej starej zváračke je to obrovský rozdiel.
- Plastové telo
- Šikovná mala,
- Je malá a ľahká. Mám ju krátko, takže spoľahlivosť ukáže čas.
- Na teraz spomojnost, pekne zvara a aj obsluha je celkom jednoducha.
Zobrazujem 381 - 400 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Ďalšie »